Page Loader

O nama

DUOS d.o.o.
Agencija za nekretnine

Sjedište: Murter, Jose Markova 1

Trgovački sud u Zadru
MB: 2454777
MBS: 100013841‏
OIB: 46098702670

Erste&Steiermärkische Bank d.d.
HR75 2402006 1100540599‏
Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kn.

Uprava društva: Paulo Bašić

Duos pruža usluge za sve vrste nekretnina na tržištu. Naša usluga uključuje zastupanje, profesionalno savjetovanje, usluge vezane uz korporativne nekretnine, razvoj projekata, posredovanje između najmodavca i najmoprimca, posredovanje između prodavatelja i kupaca i upravljanje sredstvima.
Sjedište tvrtke nalazi se u Murteru, a na području cijele regije surađujemo sa korespondirajućim tvrtkama. Govorimo hrvatski i engleski jezik.

Duos ima za cilj osigurati uslugu na visoko profesionalnom nivou. Nudimo pravu i brzu informaciju te sigurnost i povjerenje pri kupoprodaji nekretnine.

Zaštita naših klijenata, odnosno njihova sigurnost (kako u pravnom tako i u svakom drugom pogledu), glavni nam je prioritet. Stoga naša agencija surađuje s brojnim stručnjacima na raznim područjima ( odvjetnici, arhitekti, geodeti ) kako bi se na najbolji mogući način postigla zaštita i sigurnost naših klijenata.

Duos vodi Vas i savjetuje kroz cjelokupni proces kupoprodaje nekretnine, od pronalaska prave nekretnine do zaključenja kupoprodaje i uknjižbe u zemljišne knjige. Osim nekretnina iz naše ponude za naše klijente tražimo nekretnine sukladno njihovim željama i kriterijima. Naše poznavanje tržišta nekretnina omogućava brzo i efikasno ispunjenje njihovih zahtjeva.