Page Loader

Prekrasna villa s 3 apartmana na otoku Murteru s uhodanim poslom najma

899.000,00 €

Opis

Prodaje se samostojeća vila građena u rustikalnom dalmatinskom stilu, u kombinaciji s kamenom. Kuća je kaskadne građe, a opasana je kamenim zidovima koji čine zaštićeni dvor s maslinama , smokvom , borovima itd. Vila se nalazi u drugom redu od mora s prilaskom pješčanoj plaži i molu cca 50 metara. Kuća čini cjelinu novoizgrađenog naselja vila u predjelu “Plitka Vala“ s istočnom orijentacijom.Pogledi svih terasa gledaju na Tisno.
Prilaz kući novoasfaltiranom prometnicom sa širokim ulazom na parkiralište ispred kuće za 4 automobila. Vilu čine 3 apartmana koji mogu biti posve odvojeni, svaki sa svojim parkingom, ulazima i vrtnim terasama, a mogu činiti i zajedničku cijelinu. U tom smislu se vrlo lako mogu apartmani etažirati.Svi apartmani i prostori su posve namješteni. Pogodni za turizam ili veću obitelj.
1. Donji apartman (prizemlje)- površine cca 50m2 sastoji se od spavaće sobe sa nišom za odlaganje stvari wc, kupaonica sa kadom , wc-om i lavabo. Dnevna soba sa dodatnim kaučem na razvlačenje i posve opremljnom kuhinjom s perilicom za suđe.. Apartman je klimatiziran.

2. Srednji apartman površine cca 90m2 sastoji se od 2 dvokrevetne spavaće sobe 1 wc u sklopu jedne sobe, 1 kupaonica sa tušem , kadom ,bide i lavabo još 1 zaseban wc, spremište, perilica za veš. Dnevna soba sa dodatnim kaučem (krevetom na razvlačenje) , blagavaona i posve opremljna kuhinja s preilicom za suđe.. Apartman je klimatiziran. Mogućnost grijanja na peć na drva.

3. Gornji apartman površine cca 90m2 sastoji se od 2 dvokrevetne spavaće sobe, spremište, wc, 1 kupaonica sa tušem , kadom ,bideom i lavabo. Dnevna soba s kaučem, prekrasnim pogledom na more, blagavaona, posve opremljnom kuhinjom sa suđericom. Apartman je klimatiziran. Svaki apartman ima svoju nadkritu vanjsku terasu sa stolom. Kameni roštilj u vrtu. U vrtu i dvije nove masažne kade- jacuzzi.
¸
Pogledi na more, Plitku Valu i Tisno. Ispod velike terase srednjeg apartmana se nalazi uređeno skladište, a manji skladišni prostor je i ispod ostale dvije terase. Ukupno kuća m2 cca 240m2 cca 60 m2 skladišta i terasa te veliki parking. Objekt i zemljište su nedavno legalizirani i plaćeni svi komunalni i vodni doprinosi. Do upisa prilažemo riješenje o izvedenom stanju i riješenje o komunalnom doprinosu sa potvrdama uplata.

Mjesto : Betina na otoku Murteru
Soba ukupno : 8
Wc: 5
Kupaone 3
Kuhinje 3

Parking 4 auta

Struja, voda, klima

Dodatne informacije

 • Godina zadnje renovacije:
  2015
 • Parking:
  U posjedu, U vlasništvu
 • Broj parking mjesta:
  4
 • Energetski razred:
  U izradi
 • Udaljenost od mora:
  80 m
 • Udaljenost od centra:
  500 m
 • Stanje zgrade:
  Korišten, Preuređeno
 • Stanje nekretnine:
  Useljivo, Prodaje se namješteno, Kuhinja u cijeni
 • Instalacije
  Voda, Struja, Telefon
 • Grijanje
  Struja, Klima

Podijelite ovu nekretninu